Datums:
01.02 - 06.02.2017
Locatie:
o.a. Samaria, Judea, Jeruzalem

Israel-Samaria. Zes dagen naar Israel voor maar €595all-in!  Van woensdag 1- 6 februari 2017. Directe vlucht en overdag.

Even heerlijk eruit, naar de zon en de bijzondere Israelische anemonen in de woestijn en de amandelboom zien bloeien? Iedere dag is er een boeiende Hebreeuwse Bijbelwoordstudie die toegankelijk en leerzaam is voor iedereen. Behalve studie is er uiteraard ook veel ontspanning, veel lekker eten en drinken en maken we unieke tripjes door Israel en de Samaria. Er zijn tripjes gepland naar o.a Peduel (het zgn. balkon van Israel met een adembenemend uitzicht) ,Qassem al Yahud (plek waar Jozua Kanaän binnentrok en Elia ten hemel voer),  even dobberen in de Zoute Zee, het oude Modieen (van waar de opstand begon tegen de Griekse overheersing 22 eeuwen geleden het Gush Katifmuseum in Jeruzalem (toen Israel nog in Gaza was…), wandelen over de oude stadsmuren, op vrijdagmiddag naar de Klaagmuur, shabatdienst thuis of in Jad hashmonah, gesprek met orthodoxe Joden en ‘messiaanse’ Joden, een wijnproeverij in de Shomron,  Bethel e.d.  

Overnachtingen in het Familiegastenhuis in Na’aleh. Prettige twee persoonskamers met eigen douche/bad en toiletkamer. Er kunnen maar een beperkt aantal mensen mee.

Leraren en reisbegeleiders: Yair en Karen Strijker. Graag spoedig boeken ivm beperkte beschikbaarheid van tickets voor deze reis. (geplaatst begin september 2016).

  Reizen |  woensdag 07 september 2016 14:45 |  woensdag 14 december 2016 15:46 |  Ann |  1252