Datums:
12.04 - 20.04.2018
Tijden:
zondag 25 juli 2021

70 jaar Israël!

U komt dat toch ook meevieren? Nieuw reisprogramma!

In grote lijnen is het programma als volgt:

Een 9 daagse reis,  van 12-20 april. We beginnen en eindigen in de stad Jeruzalem. Vrijdag brengen we een bezoek aan de laag gelegen stad van David, krijgen daar uitleg en zien een bijzondere 3D film over de geschiedenis van Davids stad waar boven later de Tempels zouden verrijzen. We maken een tour onder begeleiding door de Hizkia water tunnel (Stad van David), deze eindigt in de Siloamvijver. Ook bezoeken we later op de dag de Graftuin en maken het begin van de shabat mee bij het ‘Klaagmuurplein’ .

Shabatochtend naar een dienst naar wens (Messiaans of orthodox) en in de middag vertrekken we naar het pittoreske Tsfad, iets ten noorden van  het meer van Tiberias (3 nachten). We bezoeken o.a de Golan; het Banyaspark, waar de Jordaan ontspringt; gaan raften (kanovaren) op een zijtak van de Jordaan, prachtige omgeving, veilig maar ook avontuurlijk; krijgen in die omgeving een tour van de Nederlands sprekende reisgids Ayelah, bezoeken historisch Acco en de indrukwekkende natuurlijke luchtbrug van Adamit (vlakbij de Libanese grens). De laatste 3 nachten logeren we weer in Jeruzalem waar we het feest van het 70 jarige bestaan van de Staat hopen mee te vieren. Vanuit Jeruzalem maken we ook tours naar o.a de Dode Zee en ervaren daar ontspanning in een spa. Voor wie wil kunnen we daarna drijven op de Zout Zee. 

Iedere dag krijgt u behalve heerlijk Israelisch eten ook geestelijk manna….we onderwijzen u graag over de rijkdom vanuit de Hebreeuwse Brontaal. Kracht voor iedere dag!

Prijsindicatie €1500,- p.p. all-inclusief.

  Reizen |  maandag 18 september 2017 00:00 |  maandag 18 september 2017 07:50 |  Ann |  1633