Actueel reisaanbod!

Nieuwe reizen in juni en juli 2018!
In de zomer van 2018, van 25 juni t/m 2 juli organiseren wij een heerlijke reis naar Israel waarbij we vooral het zuiden van Israel bezoeken. We logeren de eerste dag in de mooie kibuts Dorot. Vervolgens 3 nachten in Eilat en de laatste drie nachten in Jeruzalem. In Eilat snorkelen we bij het koraalrif maar gaan ook onder begeleiding met dolfijnen zwemmen, dan varen we die dagen enkele uren op het schip de Paradise op de Rode Zee.
Prijsindicatie voor deze unieke 8-daagse reis is €1775 p.p. op basis van een twee persoonskamer.

Van 6 t/m 13 juni ’18 plannen we ook een reis naar het noorden waar we veilig en ontspannen raften op een zijrivier van de Jordaan, verder o.a. bezoek Banyaspark waar de Jordaan ontspringt, het pitoresque Tsfat (waar door alle eeuwen heen Joden gewoond hebben) de Chulah vallei, varen op het meer van Tiberias, bezoek Acco, Rosh Hanikra (noordelijkste punt tegen de Libanese grens) en de natuurlijke luchtbrug van Adamit. Drie nachten in Gastenhuis Na’aleh of hotel in Ariel en vier nachten bij meer van Tiberias.
Prijsindicatie: € 1295, p.p.

Mail ons voor verdere informatie.

Nieuwe reizen voor december 2017 en januari en februari 2018
Volledig verzorgde reis: direkte vlucht in de ochtend en middag, overnachten in ons Gastenhuis in het mooi gelegen Na’aleh, op de bergen van het vroegere Efraim. Goed eten en drinken! Dagelijks boeiende Bijbelstudies (indien gewenst), ongeveer 1.5 tot 2 uur vanuit het Hebreeuwse denken en unieke bezoekplaatsen! Vraag naar het reisvoorstel.
Voor hen die vaker komen kunnen we in overleg een speciaal vernieuwend programma bieden! Vraag ernaar. Prijzen p.p op basis van 2 persoonskamer. 
Van €695 tot maximaal €835 !

Afdrukken