Dagtrip

Dagtrip naar Peduel, Shilo en Bethel

Een prachtige rit door de Samaria. Vervolgens naar het Bijbelse Shilo vanwaar Jozua de stammen verdeelde en de Ark van het Verbond 369 jaar heeft gestaan. De juiste locatie van het Tabernakel kan men nog steeds zien en daar werd door Hanna om de profeet Samuel gebeden en aldaar groeide hij op. Een prachtige film die we daar gaan zien geeft een goed beeld van hoe het er vroeger was. Na het oude Shilo rijden we nog even door het nieuwe Shilo en zien we de synagoge gebouwd zoals in de stijl van het vroegere Tabernakel.
In Bethel heeft Jakob de ladder gezien vanwaar engelen naar boven en naar beneden gingen. Vandaag de dag is het een mooi klein orthodox Joods dorpje. Ook in Bethel is een grote uitkijkpost gebouwd en heeft u een schitterend uitzicht over de bergen van Israel. Alle kanten van het Land zijn er zichtbaar.
De dagtrip begint in Na’aleh met koffie/thee en lekkers. Er is een lunch voor onderweg. U krijgt mooie dingen te zien en te horen. Er is uitleg over de plaatsen vanuit de Bijbel aangevuld met kleine toegankelijke Hebreeuwse woordstudies.

Start 10 uur, terugkomst circa 16 uur.
Kosten: €50 pp incl. lunch en vervoer, excl.
Entreekosten Shilo (circa €9). Minimaal 4 personen of anders op aanvraag.
Reserveren: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefoon 00972 548858281

Overige dagtrips
Andere trips zijn mogelijk op aanvraag, zoals bv naar Samaria, Hebron, Jaffo-Tel Aviv, de Dode Zee en Qassam al Yahud (originele doopplaats in de Jordaan). Ook zijn halve dagen tours mogelijk.
Mail ons voor aanvragen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..